hits

Går du der mellom kvikklunsj, appelsiner og påskeegg og vurderer skilsmisse?

Hei kjære deg, takk for at du leser bloggen min.

Ser du på serien "Heimebane" på NRK om dagen du? Arnt Johny og jeg er like frelst begge to vi, fotball og ledelse er to temaer som interesserer oss. Han liker fotball mest av oss to og jeg er mest interessert i ledelse av oss to, men begge deler interesserer oss begge. Han har vært U-landslagspiller i sin ungdom i flere år og fotballtrener i mange år, jeg har vært venstreback på Vestli 2 og jobbet som leder mange år. Vi har hatt mange gode samtaler om Nils Arne Eggen og Go`fot teorien hans, Marit Breivik sine perspektiver og prestasjoner, Tom Nordli , Tom Henning Øvrebø sine dommerperspektiver for å nevne noe. Sist vi så episode av "Heimebane" , sier jeg til Arnt Johny: "det skal bli spennende å se hvem som blir den første kvinnelige treneren i eliteserien."

"Det vil nok ikke skje mens vi lever Cecilie...."

Var svaret jeg fikk tilbake, jeg håper du tar feil sa jeg, det håper jeg også svarte han......  Hva tror du kjære leser?

Det jeg egentlig lurer på er om du går rundt å vurderer å gå fra mannen eller kona di denne påsken, ferier kan for mange bli klamme og ikke helt som man planlagt og ønsket.......

Jeg håper ikke det gjelder deg - men om det skulle gjøre det, vil jeg du skal vite at jeg føler med deg...

Det vondt å gå med sånne tanker og være usikker og redd.

Jeg tror ingen går fra mamma`n eller pappa`n til barna sine uten å ha tenkt seg nøye om, men jeg lurer på om man allikevel har all informasjonen om hvor mye smerte man påfører barna sine, venner og familien rundt? 

Jeg mener ikke at noen skal være i et forhold hvor det foregår psykisk eller fysisk vold - da tror jeg det beste er å komme seg så langt vekk som mulig, men om det er sånn at man går fordi man er lei, ønsker seg noe nytt, tror at man trenger bare noen blanke ark med farvestifter til, da syns jeg du skal stoppe opp og tenke litt til før du ødelegger familien din.

Har dere først fått barn sammen, så syns jeg du fa §%x* skal holde ut....

Tenk om ikke gresset er noe grønnere på andre siden, eller du går fra vondt til værre - er det verdt det?

Før du tar en endelig avgjørelse råder jeg deg til å snakke med noen kloke mennesker som ser deg og dere litt utenfra - enten en familieterapeut, psykolog, prest, eller en annen god klok samtalepartner som kan bidra med gode spørsmål i prosessen din. Velg hvem du snakker med dette tema om med omhu, det er mitt velmenende råd til deg.

Foto Martin Olsen

Jeg håper du finner ut av det, for din skyld, for partneren din sin skyld , for familien og vennene dine sin skyld og sist men ikke minst for barna dine sin skyld.

Er det noe der som er verdt å kjempe for som du ennå ikke har sett? Det er det bare du som kan svare på ........

Jeg sender deg masse gode tanker og en god digital klem også håper jeg at 

Påskemorgen slukker sorgen

Hør gjerne på sangen "Family portret" med Pink - jeg legger ved link under. 

Vi blogges!

Beste hilsen

Cecilie - Dattra til Bjørn

2 kommentarer

J

30.03.2018 kl.12:27

Ja, jeg skulle i hvert fall ønske at min ex hadde tenkt seg litt bedre om før hun kastet meg ut og ila meg besøksforbud for så og si ingen grunn. Nå har to barn mistet sin pappa, og det burde være svært gode grunner for å gjøre noe slikt mot dem.

CecilieBjørnsdatter

30.03.2018 kl.19:09

Så kjipt å høre J:! Sender deg en god klem! -Cecilie

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

50, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er min egen misslykka skilsmisse som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men jeg har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg " er rørlegger i bånn", med åtte år på byggeplasser, har kommet godt med senere i livet! Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en slektning, eller kjenner meg på annen måte, så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar Følg gjerne siden Felles Foreldreskap på Facebook

Kategorier

Arkiv