hits

Dine mine våre eller alene - påske?

Hei på deg, takk for at du lese bloggen min.

I går var Arnt Johny og jeg på Latter og «latterbombing».

Hvis du ikke vet hva latterbombing er, så er det når komikere tester materialet sitt på publikum, det innebærer at det kan bli veldig kleint, og/eller hysterisk morsomt.

Akkurat i går var det mest av det siste, og en greie jeg likte godt, var da Bård Tufte Johansen snakket om de unge i dag, som målte seg med og sammenliknet seg med alle de perfekte, tynne (sultne?) menneskene på sosiale medier.   

«Tror dere jeg følger «Norges beste frisører» på Instagram?» sa den hårløse Bård på scenen i går - «Nei- jeg gjør ikke det!»  «Jeg følger tre personer på Instagram jeg, og det er Geir Lippestad og to til uten hår! «

Hele salen lo og jublet av hans selvironi og morsomme poeng ? det var en fryd og deilig energi i rommet!

Stand-up nummeret til Bård Tufte Johansen har fått meg til å tenke tilbake på påsken i fjor: -skjærtorsdag, da jeg plutselig hadde en pusekatt som måtte til dyrlegen for å sy igjen maven sin, og den eneste som kunne ta oss imot var Veterinæren Håkon Ernst Øvreland i Hurum. Det passet ikke akkurat inn i økonomien min husker jeg, og da vi kjørte i mørket ute på Hurumlandet, og mannen min sier ganske irritert:» hvor er vi hen egentlig?» mens jeg hadde katteburet på fanget, med pus, som skulle sys igjen, GPS- dama sa med sin GPS stemme som bare hun kan «Ta en U-sving ta en U-sving te en U-sving» og pus mjauet, da lyste det plutselig en lampe på dashbordet i bilen hvor det stod «oppsøk verksted!»

Mens dette skjedde gikk jeg inn på Facebook på mobilen min og bladde nedover feeden min:

Der så jeg alle FB-vennene mine sine statusoppdateringer, den ene var lykkeligere enn den andre ? «Deilig topptur avsluttes på afterskii med gode venner!»  «Nydelig føre på fjellet i dag!» «Kvikklunsj og appelsin var ikke feil niste på dagens skitur i glitrende sne!» «Godt med litt vin i glasset etter timers topptur på fjellet i dag» #solbrent #påsketur #viersålykkeligeatvinestensprekker??

-Da sa jeg til den misfornøyde mannen min som satt ved siden av meg i bilen: «Jeg tror vi er på vei rett til hælvete jeg?»

Det ordnet seg til slutt, Håkon Ernst Øvreland fikk sydd maven til Sushi så hun ble helt fin igjen, og alt ble bra.

[ File # csp8407155, License # 1612257 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / focalpoint

Jeg gleder meg til påskeferien, hva er vel bedre enn denne høytiden hvor vi feirer med kylling og egg, gule tulipaner at den lange, kalde, mørke vinteren er slutt for denne gang. Nå er frøken vår her igjen, velkommen kjære vår, du er ventet! (Ja for det er vel ikke noen annet vi feirer i påsken eller?....)

Skulle det være, at du kanskje akkurat denne påsken, skal være uten barna dine for første gang fordi de er hos mamma`n sin eller kanskje pappa`n sin og hans nye familie? Til deg vil jeg si: jeg håper du koser deg, enten i eget selskap, eller med gode venner og familie.

Hvis ikke, og du føler deg alene, kanskje du gruer deg? Da vil jeg si: jeg sender deg gode tanker, og du, det blir bedre, jeg lover deg det?

Enten så går det bra, eller så går det over.

Håper du er vil være like selektiv med hensyn til hvem du måler deg med både når det gjelder menneskene rundt deg og de i sosiale medier, som det Bård Tufte Johansen er ? det har jeg tenkt til vaffal!

Vi blogges!

Beste hilsen

Cecilie - Dattra til Bjørn 

#Skilsmisse #Brudd #Samlivsbrudd #Dineminevåre #Bonusmamma #Bonuspappa #Fellesforeldreskap #Annenhveruke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

50, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er min egen misslykka skilsmisse som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men jeg har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg " er rørlegger i bånn", med åtte år på byggeplasser, har kommet godt med senere i livet! Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en slektning, eller kjenner meg på annen måte, så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar Følg gjerne siden Felles Foreldreskap på Facebook

Kategorier

Arkiv