hits

Påskeferie - idè for travle folk

Hei kjære deg, takk for at du leser bloggen min!

Nå om dagen er det mange stressa både store og små, de barna som i tillegg har to hjem, har det nok ikke noe mindre stressende vil jeg tro?

Jeg var på Hennie Onstad kunstsenter og så utstillingen til Marina Abramovic , hun performence kunstnerguruen vet du....

Marina fortalte i Verdibørsen på NRK 6.mars i år om når barn som er på utstilling hennes ,får på seg hørselsvern-klokker, ser de på henne og sier:

 Disse virker ikke! 

Det er fordi det er helt stille og de får ingen beskjeder. Hun fortalte om hvor stort det var for henne å se uttrykket i ansiktet til en ti år gammel gutt, han var så overasket og han likte stillheten så godt at han kom tilbake med vennene sine. Stillheten gir dyrebar tid med seg selv.

Er det nok stille rom og stunder i ditt og barna dine sitt liv?

Her kommer et lite dikt fra Piet Hein, fra meg til deg: 

En evne

Der findes folk som ikke mere

har evne til at feriere.

De bør ta fri og gå omkring

og øve sig på ingenting.

Hvad nytter al èns kløgt og viden,

hvis man har glemt at spilde tiden?

 

Jeg ønsker deg en god dag, og nok stille tid - ikke glem at spille tiden!

Vi blogges!

Beste hilsen

Cecilie - Dattra til Bjørn

#Skilsmisse #Samlivsbrudd #Dineminevåre #Annenhveruke #50/50 #Ferie #Fri #Frihet #Verdibørsen #Fellesforeldreskap 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

50, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er min egen misslykka skilsmisse som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men jeg har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg " er rørlegger i bånn", med åtte år på byggeplasser, har kommet godt med senere i livet! Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en slektning, eller kjenner meg på annen måte, så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar Følg gjerne siden Felles Foreldreskap på Facebook

Kategorier

Arkiv