hits

Ikke glem hva som skjedde med han som fikk alt han ønsket seg!

Den sommer`n på hytta, da broren min og jeg instisterte på at pappa skulle vekke oss klokken 0855, så vi fikk med oss hørespillet på radio om Charlie og sjokoladefabrikken!

NRK sin versjon av  Roald Dahl`s fortelling om Willy Wonkas sjokoladefabrikk , de mystiske maskinene, fabrikken som laget verdens mest vidunderlige sjokolade, Humpalumpaene og Charlie Bucket "Vår helt"  - var helt magisk!

Fordi jeg har vært alenemor siden barna mine var seks og syv år, har jeg hatt litt lyst til å kompansere for at de har vokst opp i et "broken home" med å gi de alt de ønsker seg.

Det tror jeg ikke er vedlig klokt å gjøre.......

Willy Wonka sier til Charley: "Ikke glem hva som skjedde med han som fikk alt han ønsket seg! "

- " Han levde lykkelig i alle sine dager."

Men så er jo den historien et eventyr da!

Legger ved en sang med Jo Nesbø som jeg synes er så vakker, Håp heter den

Vi blogges!

Beste hilsen

Cecilie - dattra til Bjørn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

49, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er min egen misslykka skilsmisse som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men jeg har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg " er rørlegger i bånn", med åtte år på byggeplasser, har kommet godt med senere i livet! (En gang gikk for eksempel oppvaskmaskinen min istykker ...) Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en slektning, eller kjenner meg på annen måte,så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar

Kategorier

Arkiv