hits

Nå er det nok! Sa broren min til meg,det er jeg veldig glad han gjorde....Barn vet intuitivt at de skal snakke om smerte.

Når de har falt og fått skrubbsår på kneet, er det bare èn ting som gjelder: full skademelding og mamma`s fang!

Før under og etter skilsmissen min følte jeg mye på smerte, vonde tanker og vanskelige valg. Jeg vil si jeg er en godt over middels talefør person, det verbale er min greie og jeg hadde mange som ville høre på meg.

Når jeg ser tilbake, var jeg helt ukritisk til hvem jeg delte hva med, det var så mye som skulle ut....Jeg blir flau i dag når jeg tenker på min delevillighet på det tidspunkt.

Det var allikevel èn som måtte tåle og høre mer enn mange, lillebroren min: Thomas. Han var empatisk og lyttet, samtidig som han stilte meg kritiske spørsmål, han slukte ikke "hva som helst".  En dag jeg var hos broren min, og jeg tok opp et av mine favoritt-temaer ( min egen vonde skilsmisse) kom han bort og stilte seg opp foran meg. Han la en hånd på hver av skuldrene mine, så meg dypt inn i øynene og sa med en stemme jeg oppfattet som irritert, bestemt og kraftfull: «Nå er det nok Cecilie! Jeg forstår at dette er vondt og vanskelig! Det er det faktisk for oss alle. Men nå orker jeg ikke å høre mer om dette. Hvis du ønsker å fortsatt ha kontakt med meg, er det siste gang jeg har hørt om skilsmissen! «Bildet av kjærsten min og broren min.

Takk for at du sa i fra Thomas, jeg tror det er en av grunnene til at vi har et godt forhold i dag, mange år senere!

Hvilke personer snakker du med om dine problemer? Jeg tror det kan være klokt å ha en bevissthet rundt akkurat det.  Hva tror du?

FRIENDS -- Season 2 -- Pictured: (l-r) Matthew Perry as Chandler Bing, Jennifer Aniston as Rachel Green, David Schwimmer as Ross Geller, Courteney Cox as Monica Geller, Matt LeBlanc as Joey Tribbiani, Lisa Kudrow as Phoebe Buffay -- Photo by: NBCU Photo Bank
Venner er viktig, godt å ha noen å dele sorger, gleder og en is eller en øl med!
 

Sangen under er en hyllest til alle venner der ute , til broren min og til deg som leser dette akurat nå!

Vi Blogges!

Beste hilsen 

Cecilie - Dattra til Bjørn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

49, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er min egen misslykka skilsmisse som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men jeg har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg " er rørlegger i bånn", med åtte år på byggeplasser, har kommet godt med senere i livet! (En gang gikk for eksempel oppvaskmaskinen min istykker ...) Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en slektning, eller kjenner meg på annen måte,så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar

Kategorier

Arkiv