hits

Her kommer en hyllest til mannfolk."Mannfolk! Over og ut!" - sier ei veninne av meg noen ganger, med et glimt i øyet og et smil om munnen. 

Jeg smiler som regel tilbake da, fordi vi er begge enige om at uten menn, er det ikke like gøy å være oss.... 

Vi vet også, at selv om vi ikke er sammen med pappa`n til barna våre, så trenger barn å ha god kontakt med menn generelt, og fedrene sine spesielt.

Onkler, lærere, farfar og morfar og andre gode mannlige rollemodeller og forbilder er viktig for ungene!

Noen ganger lurer jeg på om de er klar over det selv, alle disse flotte mannfolka der ute, hvor viktige de er for oss damer . 

Dere er superviktige gutter! Dere bidrar vanligvis med helt andre perspektiver og erfaringer enn det vi kvinner gjør. Hurra for forskjellene! 

Det er bare menn som kan lære gutter å bli menn,har Jesper Juul sagt - jeg synes det var klokt sagt.@Tegnehanne har så hærlige tegninger - de sier så mye,,,

I dag har jeg lyst å hylle alle de kule mannfolka som er der ute, og alle de rå damene som forstår hvor viktige gutta våre er!

På brygga i Slemmestad så jeg en bestefar som stod å fiska sammen med barnebarnet sitt. Da jeg passerte, la han armen varsomt på skuldern til gutten, smilte til meg og sa: "det er første gangen han fisker!" Da jeg gikk videre, hørte jeg han kommenterte kastet til barnet som heiv ut snøret på fiskestanga : "BRA Sebastian!" hørte jeg bestefarens stolte stemme si.

Det varmet hjertet mitt.

Legger ved to Youtube snutter til deg, som du kan kose deg med: The Weather Girls - It's Raining Men  &  Awesom dad`s 

Håper du liker dem...... 

Vi blogges da!

Beste hilsen

Cecilie Bjørnsdatter - Dattra til Bjørn 

 

 

 

4 kommentarer

Chris

21.07.2017 kl.15:01

Thanks, babe!

Du er åpenbart en vis dame.

Ønsker deg en fin helg.

CecilieBjørnsdatter

22.07.2017 kl.01:54

Tusen takk Chris! Fin helg til deg også :)

Lilly

22.07.2017 kl.20:26

Fin hyllest til de gode mennene :) den støtter jeg :)

CecilieBjørnsdatter

22.07.2017 kl.21:58

Så bra Lilly! Tusen takk :) Beste hilsen Cecilie:

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

49, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er min egen misslykka skilsmisse som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men jeg har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg " er rørlegger i bånn", med åtte år på byggeplasser, har kommet godt med senere i livet! (En gang gikk for eksempel oppvaskmaskinen min istykker ...) Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en slektning, eller kjenner meg på annen måte,så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar

Kategorier

Arkiv