hits

Livet etter skilsmissen

  

Da jeg ble skilt hadde jeg det helt jævlig! Det var vanskelig å se for meg en lys framtid da jeg sto midt opp i alt sammen.

Jeg var i mitt eget livs ruiner og det gjorde innmari vondt. AU!

Jeg skulle ønske noen hadde holdt kjærlig rundt meg den gangen, og fortalt meg den historien som jeg skal fortelle deg nå, jeg følte meg så utrolig alene.....

Jeg fant denne historien i en av yndlingsbøkene mine: " Små ord for store spørsmål " av samfunnsforsker Nils Christie

Jeg vil at du skal dra krakken bort åt glaset, se for deg at jeg legger armen min kjærlig rundt dine skuldre, for "nå skal je fortelja og du skal høre på".

Et tvillingpar snakker sammen i mors mage!


- Tror du på et liv etter fødselen?

- Ja, så klart !

- Jeg tror ikke noe på alt det der.hvordan i alle dager skulle det kunne være?

- Ja.... helt nøyaktig vet ikke jeg heller. Men det er sikkert mye lysere enn her. Kanskje kommer vi til å gå omkring på føttene våre og kanskje også spise med munnen vår?

- Noe så dumt har jeg aldri hørt! Spise med munnen? for en idiotisk idè. Vi har jo navlestrengen som gir oss mat. Hvordan tror du at du skal kunne gå omkring? Navlestrengen er aldeles for kort for det!

- Jo??. men jeg tror allikevel det skal være mulig på en eller annen måte. Alt kommer bare til å være annerledes enn her inne.

- Tull og tøys! Det har aldri kommet noen tilbake fra livet etter fødselen. Med fødselen er livet slutt. Så enkelt er det. 

- Jeg er enig at ingen vet hvordan livet etter fødselen kommer til å være. Men det jeg vet er at vi da vil kunne se vår mor, og hun kommer til å ta vare på oss!

- Mor? Du tror da vel ikke på en mor??? Hvor i alle dager skulle hun være??

- Her! Overalt! Omkring oss! Vi er til og lever gjennom henne. Uten henne skulle vi ikke engang eksistere!

- Det er bare prat! Jeg har aldri merket noe til noen mor, altså finnes hun ikke!

- Joda, noen ganger når vi er helt stille kan du høre henne synge og snakke. 

Tror du på et liv etter fødselen?

Jeg tror både på et liv etter fødselen ôg etter skilsmissen.

Når det gjelder et liv etter døden, finnes det vel ingen beviser for at det finnes noe, men som professor Arne Næss sa en gang: men det finnes ikke noe bevis for at det ikke finnes noe heller........... Den tanken liker jeg godt.

Når vi først er inne på tvillinger, anbefaler jeg denne vakre Youtube snutten av disse to som fortsatt tror de er inne i magen til mamman sin.

Vi blogges!

Beste hilsen

Cecilie - dattra til Bjørn

#Skilsmisse #Samlivsbrudd #Fellesforeldre #Barn #Barnetsbeste #annenhveruke #50/50  #Barnefordeling #Foreldretvist  


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

2 kommentarer

25.09.2017 kl.07:39

Nå er det noen år siden jeg ble skilt. Men jeg lærte bare at man er akkurat så alene som man føler seg, både før under og etter. Og at man da får bekreftet at de man trodde man kunne stole på slett ikke bryr seg om du lever eller dør. Til og med barna dine er uinteressante...

CecilieBjørnsdatter

05.11.2017 kl.08:39

Så utrolig trist å lese Anonym: Jeg sender deg mine varmeste og beste tanker...

Skriv en ny kommentar

CecilieBjørnsdatter

CecilieBjørnsdatter

49, Oslo

Jeg blogger om skilsmissens sorger og gleder, de samlivsbruddene med barn involvert. Det er mitt eget misslykka brudd som har gitt meg motiv for å sette temaet på "Blogg-agendaen" hver fredag. Bloggen er ment som et lite bidrag til nyansering, jeg sitter ikke på noen fasiter, men har et lite håp om at noen av perspektivene mine kan komme deg tilgode hvis du er skilt, har voksne barn som er skilt, planlegger å gå eller har bestemt deg for å bli. Det at jeg er rørlegger i bånn, med åtte år på bygg, har kommet godt med senere i livet! (En gang gikk foreksempel oppvaskmaskinen min istykker ...) Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord, enn de fleste andre steder. Hvis du er en arbeidsgiver, en eller annen nær slektning eller kjenner meg på annen måte,så er alt jeg skriver fiksjon. #Samlivsbrudd #Skilsmisse #Sorgendetikkesendesblomster #Annenhveruke #50/50 #Partallsuke #Oddetallsuke #Dineminevåre #Pappauke #Mammauke #Mekling #Foreldre #Barnetsbeste #alenepappa #alenemamma #alenemor #alenefar

Kategorier

Arkiv